Michelin
De Heeren van Harinxma
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Rij het uitgestrekte landgoed op, volg de oprijlaan langs de glooiingen van de natuur en bewonder het statige landhuis. Wat een entree! Binnen charmeren de hoge plafonds, de marmeren schouw, de grote luster en de authentieke stijlelementen. Op het terras heeft u een fantastisch uitzicht over de golfgreens. Alles klopt tot in de puntjes, net als in de keuken.Arjan Bisschop is een minutieuze chef die elk ingrediënt uitvoerig bewerkt. Hij bezit het talent om diepgang te creëren met sauzen, crèmes en marinades. Franse klassieke smaken en lokale producten worden vaak bijgestaan door verrassende garnituren. Een mooi glazig gebakken filet van tarbot wordt bijvoorbeeld geflankeerd door smakelijke groentegarnituren als kort gebakken girolles en een opwekkende mousseline die net genoeg aciditeit in zich heeft. Heerlijk! De sommelier speelt in op die boeiende associaties met welgekozen pareltjes. Wees maar zeker: hier wacht u een hoogwaardige ervaring. Zelfs bij tea time weet dit luxehotel te verrassen!
Zijn sterke punten
Parking