Michelin
Hofke van Bazel
Afbeelding van de locatie
Michelin
Seizoenskeuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Staat Kris De Roy niet in de keuken? Zoek hem dan in zijn indrukwekkende groente- en kruidentuin enkele kilometers verderop (absoluut een bezoekje waard!). De natuur is zijn passie. Een inspiratiebron. Alles begint bij de liefde voor het product. Of het nu wortel, duif of aardbei is: hier wordt niet gemorreld aan topkwaliteit.Groenten en kruiden voeden de originaliteit van chef De Roy. Gekonfijt, gelakt, in een ragout of schuimige jus? Het is boeiend hoe hij ze op ontelbare manieren bewerkt. Verwacht verrast te worden. Neem nu zijn signatuurgerecht van perfect gegrilde langoustine die wordt gecombineerd met zoete cevenne-ui. Daarbij komt een fijne, lichtjes friszurige tartaar van langoustine in een kort gegaarde ui en een curry-olie met gepofte quinoa voor subtiele schwung. De delicate intensiteit van deze bereiding is geweldig! En wilt u echt all the way gaan? Neem dan zeker een kijkje in de kaviaar-bar.De landelijke charme en romantische ambiance van dit Hofke vormen de ideale setting om het beste van de natuur te degusteren. Het groene terras laat u even wegdromen naar een vakantie in Noord-Italië. De collectie Michelin-gidsen, wijnkelder (zichtbaar dankzij de glazen vloer) en suites een paar huizen verderop maken dit pure verhaal helemaal af.