Michelin
Colette - De Vijvers
Afbeelding van de locatie
Michelin
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Rust, luxe en het uitzicht over de vijver waar je even stil van wordt. De eerste indruk van dit blitse paviljoen wordt doorheen uw etentje alleen maar bevestigd. Dineren op dit impressionante privédomein, waar de natuur haar schoonheid rustig kan ontwikkelen, laat u even ontsnappen aan het dagelijkse leven. De romantiek van deze ervaring krijgt een extra dimensie zodra Thijs Vervloet zijn finesse etaleert.Deze klassieke ziel laat luxeproducten van topkwaliteit voor zich spreken. Hij toont de kracht van arbeidsintensieve bereidingen met veel gevoel en vakkennis aan. Denk aan hazenrug (echte wilde!) met een geweldig genuanceerde poivradesaus. Of nog zijn signatuurgerecht rond fris opgemaakte tartaar van kalfsvlees met kaviaar voor een zilte touch en een friszurig opgemaakte crème van bloemkool. Colette is de oprechte ode van een jonge chef aan de traditionele keuken. De onweerstaanbare à la carte keuze staat symbool voor de generositeit en het ambacht van Thijs Vervloet.
Zijn sterke punten
Parking