Michelin
Quai n°4
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Schoolvrienden aan de hotelschool van Ath, collega’s, schoonbroers en nu al enkele jaren zakenpartners. Partners in crime Maxence Bouralha en Charles-Maxime Legrand delen een mooi verleden en schrijven elke dag aan de toekomst van Quai n°4. Hun contemporaine zaak, gehuld in groene en gouden nuances, heeft flair. Fijnproevers komen hier ontdekken hoe beide chefs hun ervaringen bij mooie huizen vertalen naar weldoordachte creaties.Ze slagen er namelijk telkens in om een evenwicht te vinden tussen klassiek en creatief. Niet te veel, niet te weinig. Zo combineren ze in boter gebakken kalfszwezeriken en langoustine met een mousseline die opgemaakt is met een bisque van de langoustinekoppen als krachtige begeleiding. Deze keuken is slim en to-the-point, ondersteund door verfijnde sauzen. Laat ook zeker plaats voor dessert, want de technische creaties van Charles-Maxime zorgen voor een geweldig einde in het teken van intense fraîcheur.