Michelin
L'Eau Vive
Afbeelding van de locatie
Michelin
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Droom eventjes mee: u zit op een terras in het groen, terwijl naast u het water kabbelt in een rivier en een lieflijk watervalletje … Hoe romantisch! Ook de contemporain gerestylede eetzaal en de populaire table d’hôte van deze omgebouwde watermolen (17de eeuw) genieten van deze idyllische taferelen. Alles draait hier om gezelligheid, en daarin staat de gast centraal.Het vakmanschap van Pierre Résimont uit zich in een inventieve aanpak van herkenbare smaken. To the point, verfijnd en genereus. Zo vult hij een geweldig krokante tourte met filet van duif en ganzenlever die mooi à point zijn. Drie condimenten van bloemkool, onder meer met miso en curry, zorgen voor diepgang. De krachtige jus van duif met zwarte truffel maakt dan weer duidelijk dat u hier rijkelijk komt dineren. Verwacht geen showelementen, maar gerechten waar u van kunt blijven smullen.Pierre Résimont is een ervaren man die weet hoe hij zijn gasten in de watten legt. Aarzel dus niet om deze droom voort te zetten in een van zijn logies.
Zijn sterke punten
Parking