Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Het hippe, urban The Butcher’s son past perfect in Stadsbrouwerij De Koninck. Onder hetzelfde dak vindt u onder meer slagerij De Laet & Van Haver, de hoofdleverancier van Bert Jan Michielsen. Tijdens zijn jeugd werkte hij jarenlang voor de slager. Dankzij de open keuken ziet u dat hij nog steeds verzot is op vlees. Chef Michielsen brengt welgekende gerechten naar een hoger niveau door een zeer eigen interpretatie. De fluweelzachte velouté crème van zijn vol-au-vent? De nuance van oester en ansjovis in een steak tartaar? Het zegt alles over zijn subtiliteit. Opteer ook gerust voor vis. Het rijke smakenpalet van de bewerkte garnituren is telkens weer een rake bevestiging van chef Michielsens talent.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids