Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Kijk omhoog wanneer u dit herenhuis in art-nouveaustijl binnenstapt. De koepel en opulente luster zijn prachtig! De mozaïekvloer geeft de ronde eetzaal extra cachet. Dit gerenommeerde restaurant is sinds 2017 in handen van gastvrouw Evangeline en chef Frédéric Chabbert. De Fransman is een globetrotter die zowel in grote Franse huizen als de Verenigde Staten en Azië heeft gewerkt. Dat merkt u. Haast vergeten technieken brengt hij terug tot leven. Neem nu de kracht van een saus die is gebonden met de ingewanden van duif. Delicieus! Maar evenzeer verbaast hij met de subtiele toevoeging van Aziatische finesses. De chocoladetaart is terecht een klassieker van het huis. De keuken van chef Chabbert biedt een originele kijk op klassiek. Dankzij zijn savoir-faire wacht u hier een memorabel etentje.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids