



't Fornuis

Michelin Gids
De stap waard
Klassieke keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Een restaurant als ’t Fornuis is een uitzondering geworden. Dit 17de-eeuwse herenhuis is rustiek en authentiek. U wordt hier als vanouds bediend, met klasse. Men brengt zelfs nog gerechten onder een stolp aan tafel! Dit is klassieke charme ten top.Ambachtsman Johan Segers wordt al sinds 1986 onderscheiden met een MICHELIN Ster. Het enthousiasme waarmee hij de suggesties en uitgekozen topproducten aan tafel voorstelt, zegt veel over zijn passie. Zijn keuken is oertraditioneel. Zo werkt hij graag met minder voor de hand liggende ingrediënten als varkenspoten en vlees-vis combinaties.U komt hier bijvoorbeeld voor kort gebakken witte pens met kraakverse langoustines en een delicate beurre blanc, of nog die sappige bressekip met een rijke crème van morilles. Chef Segers weet maar al te goed hoe belangrijk een saus is voor het evenwicht van een gerecht. Hij keert terug naar de basis van de Belgische gastronomie en bezorgt zijn gasten een meeslepend nostalgisch gevoel.
Locatie
Reyndersstraat 242000 Antwerpen