Michelin
Pont neuf
Afbeelding van de locatie
Michelin
Vis en zeevruchten
De beoordeling van de Michelin Gids
De ingetogen stijl van Pont neuf is chic en cosy. Bij mooi weer is het terras een must om de coole vibe van ’t Eilandje te ervaren. De charmante Dominique Leroy geeft al haar aandacht aan de gasten en deelt graag haar voorliefde voor Italiaanse wijnen. Zo heeft ze altijd een rode Barbera d’Alba per glas in de aanbieding. Chef Tommy Bocklandt geeft op het bord dan weer de hoofdrol aan vis, bij voorkeur uit de Noordzee.Zijn keuken draait om de puurheid van het product, de sauzen en garnituren creëren spanning. Eerder klassiek, maar wel met persoonlijkheid. Denk aan perfect gestoomde griet à la normande, bijgestaan door een geweldige wittewijnjus die is opgewerkt met de jus van mosselen. Of nog die smeuïge paling in een eclatant groene saus, diep gekruid, met de fijne toevoeging van selder. Of het nu à la meunière is, gesmoord of krokant gebakken in boter: deze chef weet vis naar een next level te brengen. Kiezen uit de à la carte is een uitdaging!