















Nathan

Michelin Gids
De stap waard
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Nathan Van Echelpoel en gastvrouw Eva Van de Peer zijn liefhebbers van al wat mooi is. Dat vertaalt zich om te beginnen naar het interieur. Marmeren en donkere houten accenten geven het ingetogen design eigenheid. Nathan is een strakke zaak met een zekere Scandinavische vibe. Het bord toont dan weer dat dresseren tot een kunstvorm verheven kan worden. Elk gerecht is hier een pareltje.Chef Van Echelpoel associeert kennis van klassieke cuissons met eigentijdse speelsheid. Met Aziatische aciditeit geeft hij zijn smaken welgekomen punch. Sardine – zowel een rauwe filet als ziltig en levendig opgemaakte tartaar – associeert de chef met bewerkte garnituren zoals een emulsie van plankton, rauwe fijngesneden koolrabi, een frisse vinaigrette op basis van Griekse yoghurt en een krokantje met mayonaise van chermoula. Streven naar finesse zit in het DNA van Nathan en zorgt telkens weer voor nieuwe indrukken. Er wordt aandacht geschonken aan elk detail. Mooi en lekker vormen hier één.
Locatie
Lange Koepoortstraat 132000 Antwerpen