Michelin
Nathan
Afbeelding van de locatie
Michelin
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Nathan Van Echelpoel is een liefhebber van al wat mooi is. Dat vertaalt zich om te beginnen naar het interieur. Marmeren en donkere houten accenten geven het ingetogen design eigenheid. Nathan is een strakke zaak met een zekere Scandinavische vibe. Het bord toont dan weer dat dresseren tot een kunstvorm verheven kan worden. Elk gerecht is hier een pareltje.Chef Van Echelpoel associeert kennis van klassieke cuissons met eigentijdse speelsheid. Met Aziatische aciditeit geeft hij zijn smaken welgekomen punch. Een ballotine van kabeljauw krijgt bijvoorbeeld een verrassende wending door er een bevroren bolletje yuzu bij te serveren. De mousserende beurre blanc op basis van dashi en yuzu geeft de florale garnituren van het gerecht dan weer extra diepgang. Streven naar finesse zit in het DNA van Nathan en zorgt telkens weer voor nieuwe indrukken. Er wordt aandacht geschonken aan elk detail. Mooi en lekker vormen hier één.