Michelin
Le Pristine
Afbeelding van de locatie
Michelin
Eigentijds Italiaans
De beoordeling van de Michelin Gids
Sergio Herman drukt met Le Pristine zijn stempel op het Antwerpse modekwartier. Op elk moment van de dag stapt u de hippe, relaxte cocktailbar binnen (ook zonder reservatie) voor wat ongedwongen lekkers. Denk aan Zeeuwse mosselen met de frisse intensiteit van lavas en zoutigheid van pecorino, of een pizzetta met een zuiders smakenspel rond preskop.Als u doorstapt, komt u in het restaurant terecht dat doet denken aan een chique Amerikaanse brasserie. Het plafond is metershoog, de bediening is oldschool chic en het modieuze decor combineert het beste van design en retro.In de open keuken – een eyecatcher! – werkt een poulain van chef Herman in alle sereniteit. Chris Blom associeert Italiaanse romantiek en Zeeuwse ziltigheid met gevoel. Alles is mooi afgemeten, met aandacht voor frisse zuren en verrassende details. De cannelloni met sappige oosterscheldekreeft en een verfijnde saus met gele wijn is een absolute must. Zo puur, zo rijk! Ook dit nog: het opwindende à la carte aanbod kan volledig gedeeld worden. Le Pristine is een topmodel van internationaal niveau!