Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Sereniteit en contemporaine klasse typeren Fine Fleur, een van de toprestaurants die luxehotel Botanical als thuisbasis hebben. U ziet het keukenteam aan het werk achter het lichtjes getinte glas en wordt bediend door een jong en enthousiast bedieningsteam. Hier wordt niets overgelaten aan het toeval. Van de interessante wijnpairings tot de chefs die borden komen inzetten: Fine Fleur neemt u mee in zijn verhaal. Jacob Jan Boerma en Thomas Diepersloot brengen hier hun versie van finesse op het bord. Luxeproducten worden begeleid door de klassieke power van intense sauzen, een zekere Nederlandse branie met uitheemse smaakmakers en friszurige spanning die deze chefs typeert. Perfect gegaarde IJslandse langoustine wordt bijvoorbeeld bijgestaan door een prikkelend samenspel van gerookte rode biet, texturen van biet voor extra structuur, en wortel en meiknol die samen met een vinaigrette van kombava voor fraîcheur en nuance zorgen. Dit is het soort diepgang dat u van Fine Fleur mag verwachten. Oprechte fine casual dining!