Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Extra informatie
Creatief
Vegetarisch menu
Amex
Mastercard
Visa
Praktische informatie
MICHELIN Gids
Luc Kusters is een ambassadeur van de Nederlandse keuken. Groenten en lokale producten spelen hier de hoofdrol. Dagelijks haalt hij lekkers uit zijn moestuin naast het restaurant. De minimalistische klasse van Bolenius weerspiegelt de puurheid van de keuken. Chef Kusters is een inventieve man. Dat geldt zowel voor de schilderachtige opmaak van de borden als de smaakassociaties. Zijn keuken is licht, maar tegelijkertijd boordevol power. Zo verbaast hij elke dag met de groenterestjes uit zijn tuin. Hij combineert technieken als pekelen en konfijten om een delicaat samenspel te creëren. Het geeft de groenten zeer genuanceerde en opmerkelijke smaken. Bij Bolenius ontdekt u de schatten van de Nederlandse bodem.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids