Michelin
Yamazato
Afbeelding van de locatie
Michelin
Japans
De beoordeling van de Michelin Gids
Yamazato heeft geschiedenis geschreven. Dit was namelijk het eerste traditionele kaiseki restaurant dat buiten Japan werd bekroond met een MICHELIN ster. De keuken van Masanori Tomikawa is gebaseerd op subtiliteit. Fluweelzachte smaken blijken hier net uitbundig te zijn. De chef toont zijn geweldige techniek met een precies gesneden sashimi van tonijn. Een ogenschijnlijk eenvoudig soepje van groene bonen bewijst zijn finesse.Alles zit hem hier in de diepgang van de smaken. Zo staat er altijd een owan soep met witte vis op het menu. U begint met de diep geparfumeerde consommé, smult vervolgens van de groenten en de feilloos gegaarde vis om ten volle te genieten van deze klassieke kaisekibereiding. Hier word je even stil van.De intieme soberheid en de rust die het decor uitstraalt, nemen u mee naar het land van de rijzende zon. Het uitzicht op de Japanse tuin en de dames in kimono zorgen voor sereniteit. Bij Yamazato hecht men waarde aan traditie.
Zijn sterke punten
Parking