Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!
De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.
(Tijdelijk gesloten wegens brandschade) Welkom in het culinaire theater van Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. De populaire chefs hebben met 212 een bijzonder modern en intiem restaurant gecreëerd. Alles draait er om perfectie, maar toch is het lekker ongedwongen. U zit aan de counter en ziet live hoe de indrukwekkende brigade topproducten bewerkt tot uitzonderlijke lekkernijen. Dankzij hun inventiviteit en klassieke kennis creëren deze chefs met enkele elementen borden die een verhaal vertellen. Hun originaliteit zit hem in de verrassende gedaantewisseling die ze aan een product geven. Denk bijvoorbeeld aan ijs van oester bij gerookte tarbot. Of wat dacht u van een aardappel die is opgevuld met fijn gesneden kalfstartaar, gepocheerd beenmerg en kaviaar, met daaronder een met sprot geparfumeerde aardappelvelouté. Zoveel reliëf, zoveel finesse. Dit is genialiteit in zijn eenvoud! Nog een tip: grijp de mogelijkheid om het aperitief in een sloep te nemen, op de grachten. Het heeft iets magisch.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids