Michelin
Herberg Onder de Linden
Afbeelding van de locatie
Michelin
Aziatische invloeden
De beoordeling van de Michelin Gids
Zodra u aan tafel gaat bij Steven Klein Nijenhuis, benadrukt hij zijn aandacht voor duurzaamheid. Zuivel en rund- en varkensvlees serveert hij niet meer, groenten en fruit des te meer. Zijn creativiteit en voorliefde om met Aziatische ingrediënten te werken, zorgt voor verrassing en regelmatig ook bijzonere umamismaken.Technieken zoals pekelen en het subtiele gebruik van smaakmakers als sambal geven lokale producten een extra dimensie. Pruikzwam uit de buurt gaat hij bijvoorbeeld verwerken in een intens samenspel met onder meer dashi van ui, gefermenteerde zwarte knoflook en appel, maar ook krokante aardappel en poeder van groen van prei. Check zeker de bierkaart voor een bijpassend drankje, want de chef mag zich met recht en reden bierfanaat noemen.Er hangt een warm herberggevoel in dit stijlvolle rijksmonument (1735), met zijn grandioze luchter. De cosy lounge is ideaal voor een digestief of koffie bij het haardvuur. En u blijft toch overnachten in een van de zalige kamers?
Zijn sterke punten
Parking