Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
De villa van Patrick en Anne is al sinds 1991 een geliefd adres bij fijnproevers. Ze gaan vandaag nog steeds goed met hun tijd mee. Zo zorgen een gouden muur en design behang voor leuke accenten in het moderne interieur. Het terras geniet dan weer van de rust die de sierlijke tuin en de vijver bieden. Dit koppel laat niets aan het toeval over. De ervaring van chef Bogaert spat van het bord. Zijn standvastige hand staat garant voor constante kwaliteit. Hij houdt zich aan klassieke smaken, al probeert hij ook graag modernere invloeden uit. Het zorgt voor de frisheid en het leuke krokantje bij het hoofdproduct. Uiteraard weet hij als de beste hoe je een saus diepgang geeft. En de sommelier? Die bedenkt zeer fijne associaties met de kosmopolitische wijncollectie.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids