Michelin
Flavours
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Zoet. Bitter. Zout. Zuur. Umami. Deze vijf flavours zijn de basis van elke keuken. Maar wat Ron Lemmens ermee creëert, mag gerust als bijzonder omschreven worden. Zijn vakkennis blijkt onder meer uit de precieze cuissons en de diepgang van de sauzen. De manier waarop hij spanning toevoegt met uitheemse invloeden, toont zijn smakenkennis aan.Een voorbeeld: kabeljauw bakt hij perfect in de pan en brengt hij in harmonie met zuurkool, crème van aardpeer, gepofte kappertjes en lavas, maar vooral een jus van kabeljauw in een beurre blanc die o zo intens van smaak is. Chef Lemmens gaat niet voor onnodige verrassing, maar kiest resoluut voor power. Zo plezierde hij ons ook met langoustines, crispy buikspek en wortel met de wereldse nuances van gember, tandoori en curry. Zijn geheim ligt hem in het evenwicht van de smaken en combinaties.Bij Flavours heeft u de keuze uit een eetzaal in donkere tinten en een tweede ruimte waar een gouden gloed aanwezig is. Wat u ook kiest: dit stijlvolle restaurant toont tot in de kleinste details zijn goede smaak aan en bewijst dat het zijn naam niet heeft gestolen.