Michelin
Vigor
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Welkom bij chef Lars Albers en gastheer Randy Bouwer, twee vrienden die ongelooflijk goed op elkaar zijn ingespeeld. Bij Vigor beleven ze hun droom. Ze namen de stijlvolle 17de-eeuwse Villa Bleijenburg over, voegden er een moderne aanbouw aan toe en creëerden een centrale keuken – met eettoog – waar u de brigade aan het werk ziet. De setting klopt helemaal, en dat geldt evenzeer voor de finesse die u hier ervaart.Randy bedient u met veel naturel en deelt graag zijn rijke wijnkennis (vraag zeker naar het mooie sherryaanbod). De diepgang die chef Lars aan herkenbare smaken geeft, matcht daar perfect mee. Hij kookt beheerst, maar is ook avontuurlijk en durft te verrassen. Zolang de pure smaken van het product maar zegevieren. De fluwelen smaak van kort gebrande langoustine komt bijvoorbeeld mooi tot zijn recht in combinatie met een volle, romige saus van merg, zoutige kaviaar en een subtiele citrustoets voor wat pep. Bij Vigor is niets overbodig, elk ingrediënt ondersteunt het evenwicht van smaken. Dit is een totaalbeleving, getekend door twee echte vakmannen.