Bas Janssen/Ambrozijn
Bas Janssen/Ambrozijn
Guy Houben/Ambrozijn
Guy Houben/Ambrozijn
Bas Janssen/Ambrozijn
Guy Houben/Ambrozijn
Bas Janssen/Ambrozijn
Ambrozijn

Michelin Gids
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Het voormalige Irenekerkje (1891) is vandaag een restaurant waar design hoogtij viert, met zijn stijlvolle mix van zachte en ruwe materialen. Het nieuwe dakgebinte springt in het oog, de muren die u omringen zijn zwart en bruut. Beneden eet u aan een chef’s table rond de volledig open keuken, op de etage is een prachtige bar in de vorm van een orgel gebouwd. Deze plek is bijzonder. Te meer omdat Sven Nijenhuis gezwind speelt met Franse cuissons en nieuwerwetse technieken. Met verfijnde sauzen en oog voor gedetailleerde smaakmakers drukt hij zijn stempel. Denk aan zacht gegaarde varkenswangetjes met gelakte aubergine, een mayonaise die afgewerkt is met Thaise basilicum, een subtiel pittige baba ganoush en een kalfsjus die opgepept is met fenergiek. Ambrozijn voor fijnproevers!
Locatie
Plenkertstraat 456301 GL Valkenburg