ViaMichelin
Odille
Afbeelding van de locatie
Michelin Gids
De stap waard
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Alles draait hier rond de open zwarte keuken, centraal geïnstalleerd in het restaurant. U ziet er chef Casimir Evens en zijn team aan het werk. Rondom vallen de sereniteit en elegante luxe van Odille op, met kunst van Daisy Boman als visuele rustpunten. Gastvrouw Lotte Bloem en chef Evens vertellen hier hun verhaal. Ze zetten de tijd even stil met Brabantse generositeit en wereldse finesse. In de keuken wordt creatief gegoocheld met sterke smaken. Voor het cuisson komt de chef bijvoorbeeld de bresseduif aan tafel tonen, alvorens de lekkernij in de oven op het karkas wordt bereid. Het resultaat komt wat later op het bord met perfect rosé gegaarde filets, een kruidige crème van cime di rapa, olie van laurier en knapperige groentegarnituren. Een intense jus van duif met bonenkruid tilt deze rijke associatie van klassiek en plantaardig mooi op. Deze chef brengt zijn kleurrijke creaties tot leven met natuurlijke nuances en diepe sauzen. De finishing touch komt van de welgekozen wijnen, die uitgroeien tot de ideale sparringpartners voor al dat lekkers.
Locatie
Markt 14
5492 AB Sint-Oedenrode