ViaMichelin
Brut172
Afbeelding van de locatie
Michelin Gids
De omleidingen waard
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
Hans van Wolde heeft zich genesteld te midden van de ingetogen Limburgse natuur, waar hij een hoeve omtoverde tot een architecturaal pareltje. Tijdens de hapjes doorloopt u de verschillende ruimtes, van de loungy aperitiefruimte tot het cosy salon en zelfs de keuken. De moderne klasse is bijzonder, luxueuze chaletvibe incluis. Dit is eerder kunst dan architectuur! Hans van Wolde neemt u mee in zijn wereld, waar u even de tijd uit het oog verliest. Check ook zeker de overnachtingmogelijkheden in de lodges en mansion, die al even bijzonder zijn.Maar even terug naar het bord, dat gekleurd wordt door producten van uitzonderlijke kwaliteit en sauzen boordevol diepgang. De keuken van Hans van Wolde is speels en expressief, net als zijn karakter. Sappig gegaarde filets van noordzeetong zijn bijvoorbeeld de ster in een associatie met gehakte cantharellen en zwarte truffel voor een aardse touch, een fijne reductie van zoete rode wijn, mousseline van mosterd en een pomme soufflé. Terroir en vakmanschap worden hier verenigd in een jazzy ensemble met uiteenlopende indrukken. Deze keuken is zowel avontuurlijk als herkenbaar. En dan die galante service, mondiale wijnselectie en de delicieuze sappen voor non-alcoholische pairings … Brut172 intrigeert!
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Reijmerstokkerdorpsstraat 143
6274 NK Reijmerstok