Michelin
't Korennaer
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Edwin Van Goethem kan niet stilzitten. Sinds de opening van ’t Korennaer in 1997 blijft hij zich ontwikkelen. Zo verrijkt hij zijn keuken met internationale invloeden, beheerst en subtiel. Japanse smaakmakers zijn hier thuis, maar hij laat zich evengoed inspireren door Noord-Afrika. Trouwe leveranciers als slager Hendrik Dierendonck en aspergekweker Els Vercauteren garanderen topkwaliteit.Chef Van Goethem laat vertrouwde smaken zegevieren in bereidingen die volledig passen in de huidige tijdsgeest. Topproducten als hoppescheuten en wagyuvlees begeleidt hij met intense sauzen, exotische aroma’s en garnituren die de gerechten de gewenste opwinding bieden. Zoals die fabuleuze saus op basis van duindoornbes, tamarinde en vleesjus om filet van hert hogerop te tillen. De klasse van ’t Korennaer blijkt ook uit de luxe van het elegante decor en de sereniteit van het terras. Toch hangt hier een familiale sfeer, aangesterkt door het enthousiasme van chef Van Goethem.