





't Gasthuis by InstroomArt

Michelin Gids
Duurzame gastronomie
Marktkeuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Seppe Nobels, Charuwan Pauwels en Nico Dockx drukken u met de neus op de feiten. Ze halen hun ingrediënten voornamelijk in boerderijen rond Mechelen en hebben een duurzame mindset. Die lijn trekken ze door in hun personeelsbestand. Al dat lekkers schittert namelijk in internationale gerechten van nieuwe Europeanen, die aan tafel hun verhaal komen vertellen. Denk aan een rijke Oekraïense borsjtj met rode biet, of beetgare asperges met een Palestijnse moussaka die champignons en sumak combineert met een schuim van citroentijm en chips van peterseliewortel. Dit verhaal grijpt aan, net als de kunstwerken die u in de verschillende ruimtes van het oude gasthuis confronteren. ’t Gasthuis maakt duidelijk dat een duurzame toekomst om meer dan ingrediënten alleen draait.
Locatie
Keizerstraat 72800 Mechelen