Guy houben/Haricot.
Guy houben/Haricot.
Guy houben/Haricot.
Guy houben/Haricot.
Guy houben/Haricot.
Haricot.

Michelin Gids
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Haricot is het verhaal van drie vrienden die elkaar bij De Librije leerden kennen en vandaag op eigen benen staan. Ze installeerden zich hartje Maastricht, in een gezellige zaak die met z’n vele houtwerk een zekere Franse vibe uitstraalt. U krijgt hier een menu voorgeschoteld waarin de chefs aantonen dat ze de kunst van het weglaten beheersen. Hun keuken is herkenbaar, al spelen ze ook graag met contrasten en levendigheid. Zo hadden onze inspecteurs een boontje voor de parelwitte ballotine van skrei met gebakken en gemarineerde oesterzwam, gefrituurde boerenkool en een pittig opgemaakte emulsie van beurre blanc voor karakter. Fijn!
Locatie
Rechtstraat 88A6211 EL Maastricht