





La Villa de Camille et Julien

Michelin Gids
De stap waard
Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
De statige villa van Camille Tardif en Julien Lucas is een ode aan de mooiste producten die Frankrijk te bieden heeft. Enkel het beste komt hier op tafel, zoals kreeft uit Bretagne en asperges uit de Provence. Chef Lucas heeft mooie Franse huizen op zijn cv staan – hij werkte onder meer bij Joël Robuchon – en dat merk je. Zijn oog voor duurzaamheid en de Luxemburgse terroir tonen zijn gevoel voor de huidige tijdsgeest.De Franse finesse en feilloze techniek van deze chef is evident. Bereidt hij haas à la royale, dan doet hij dat volgens het klassieke boekje. Intens vlees, een rijke saus met een hint van chocolade en een fijn slaatje. Delicieus! Julien Lucas pept die klassieke power graag op met eigentijdse details. Zo verwerkt hij regelmatig nuances van citrus in zijn gerechten. Het zorgt bijvoorbeeld voor frisheid en diepgang bij een gerecht rond groene asperges door ze te garen in een tonkabonenbouillon met een fijn zuurtje, en te combineren met gefermenteerde plakjes asperge en schuim van hopbier.Het bohemian chic decor van deze villa, met exotische herinneringen aan verre reizen en een aangenaam terras bij een rotswand, geven uw ervaring extra cachet. Dit ervaren koppel weet perfect hoe het u als fijnproever moet verwennen.
Locatie
5 rue de Pulvermühl2090 Luxembourg