ViaMichelin
Carcasse
Afbeelding van de locatie
Michelin Gids
Specialiteiten met vlees
De beoordeling van de Michelin Gids
Ambachtelijke slager Hendrik Dierendonck heeft het Oosthoekplein in Knokke uitgekozen voor de tweede vestiging van zijn vleesrestaurant. Bij binnenkomst trekken de koeltoog en de rijpingskast de aandacht, in de open keuken gaan de chefs aan de slag met de topproducten die de reputatie van Dierendonck hebben gemaakt. Lekkernijen als entrecote van Oedslach en tong van West-Vlaams Rood worden geassocieerd aan slimme garnituren die voor nuance en verfrissing zorgen. Boterzacht gegrilde shortrib van Menapisch varken wordt bijvoorbeeld getopt met een crème van dragon en kruiden, met onderop een fregola die is aangemaakt met dezelfde smaakmakers, een schuim van tijm en gebroken hazelnoten. Dankzij de mogelijkheden om al dat lekkers te delen, kan u de verleidelijke kaart uitvoerig uitproberen.
Locatie
Oosthoekplein 1
8300 Knokke