ViaMichelin
Quartz
Afbeelding van de locatie
Michelin Gids
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Fijnproevers zullen dit knusse hoekpand nog kennen van La Canne en Ville, dat hier jarenlang was gevestigd. David-Alexandre Bruno behield de ziel van deze voormalige slagerij, met zijn knappe wandtegeltjes en mozaïeken vloer. Hij werkte bij grote huizen waar hij de klassieke keuken onder de knie kreeg. Dat merkt u aan de manier waarop hij herkenbare associaties naar zijn hand zet. Neem nu zijn versie van kreeft belle-vue waarin de staart van het schaaldier samengaat met een geëmondeerde tomaat die is gevuld met vlees van de scharen, zeekraal, crème van groene kruiden en een heldere tomatenbouillon die is geparfumeerd met vanille. Deze chef zet het product – vaak lokaal – op een pedestal, kent het geheim van diepe sauzen en heeft persoonlijkheid.
Locatie
Rue de la Réforme 22
1050 Ixelles