Tom Corremans voor Tablefever/Caillou
Pieter d'Hoop/Caillou
Kris Jacobs Fotograaf/Caillou
Tom Corremans voor Tablefever /Caillou
Grégoire De Poorter/Caillou
mariscorner/Caillou
Tom Corremans voor Tablefever /Caillou
Kris Jacobs/Caillou
Kris Jacobs Fotograaf/Caillou
Tom Corremans voor Tablefever /Caillou
Pieter d'Hoop /Caillou
Kris Jacobs Fotograaf/Caillou
Grégoire De Poorter/Caillou
Kris Jacobs Fotograaf/Caillou
Tom Corremans voor Tablefever /Caillou
Tom Corrmemans voor Tablefever /Caillou
Pieter d'Hoop/Caillou
Kris Jacobs/Caillou
Tom Corremans voor Tablefever /Caillou
Tom Corremans voor Tablefever /Caillou
Caillou

Michelin Gids
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Caillou is jong, strak en resoluut modern. Verwijzingen naar keien vindt u doorheen heel het restaurant. De centrale tafel waar de chefs borden dresseren, zorgt voor leuke animatie. Het showelement is ook aanwezig in het bord. Het eigentijdse spel van smaken en texturen in verschillende gedaantes, met aandacht voor vegetarische bereidingen, bekoort. De chef durft bijvoorbeeld een klassieke combinatie van tarbot en kreeft te verjongen met bewerkte garnituren zoals een flan van asperges, rijke kreeftenbearnaise en gefrituurde poivrade artisjokken. Met een elegante minerale wijn legt de sommelier dan weer fijntjes de link met de naam van het restaurant.
Locatie
Knokkestraat 2828301 Heist