ViaMichelin
Vorace
Afbeelding van de locatie
Michelin Gids
Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Noé Pellet opende met Vorace zijn eigen restaurant in het familiale huis, met behoud van een ongedwongen sfeer en een retro/vintage vibe die knus overkomt. Deze productliefhebber laat ook in het bord elke vorm van poespas achterwege. Je voelt dat hij zich amuseert. Zijn creativiteit heeft punch en smaken zijn genereus. Zo gaat de chef eekhoorntjesbrood in boter bakken en daarbij een crème van de paddenstoel serveren die gedeglaceerd is met vin jaune, maar ook een crème van look, gefrituurde peterselie, gedroogde ham, enokipaddenstoelen en kwarteleitjes. Laat u voor de wijn zeker adviseren door Elisa, die sterk inzet op bio en altijd leuke flessen in petto heeft. Reserveren is een must!
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Ry Del Vau 2a
5340 Gesves