Tony Pérez/GEM. by Soenil Bahadoer
GEM. by Soenil Bahadoer
GEM. by Soenil Bahadoer
Tony Pérez/GEM. by Soenil Bahadoer
GEM. by Soenil Bahadoer
GEM. by Soenil Bahadoer
GEM. by Soenil Bahadoer

Michelin Gids
De omleidingen waard
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
U rijdt de oprijlaan op, wordt verwelkomd door de gastvrouw met een drankje, loopt door de afgemeten moestuin om vervolgens het magnifieke kasteel te betreden, een uitermate elegante en chique plek om de keuken van Soenil Bahadoer te ervaren. En dan dat terras! We kennen deze chef als een man die zijn Surinaams-Hindoestaanse roots laat spreken en gevoelig vermengt met de Franse keuken en aandacht voor lokale producten. Jarenlang werd hij geroemd bij De Lindehof, en dat is niet anders in dit juweeltje.Zijn keuken heeft pit en is ongemeen boeiend. De smaken zijn raak en soms complex, maar steeds in balans. Hij heeft een voorliefde voor topproducten als tarbot en ganzenlever. Zo gaat hij Europese kreeft glazig garen en pimpen met een wervelwind van specerijen. Denk aan sambal groenten, een saus van harissa met sinaasappel, pomtayer, tempura van okra gevuld met tomaat en sardine, crème van kimchi en onrijpe papaja. Deze exotische mix van rijke smaken en finesse is uitermate boeiend. Te meer omdat de uitgekiende wijnpairings voor een extra boost zorgen. En u boekt toch een overnachting in een van de kamers om deze ervaring in schoonheid af te ronden?
Locatie
Kasteellaan 15421 CB Gemert