Michelin
Kitchen
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
De keuken van Osman Sezener en het team dat hij hier heeft aangesteld biedt een originele en wereldse blik op Turkse smaken. Producten uit de regio worden op de voorgrond gezet, steeds met oog voor fraîcheur en friszurigheid. Niet te ingewikkeld, maar doeltreffend en intens. De perfect gebakken zeebaars die u krijgt geserveerd, lijkt zo uit het water te komen. Kraakvers! En wat dan gezegd van de saus, bereid als een beurre blanc, verrijkt met oestersaus en een elegante kruidenolie. Gelukkig krijgt u hier – delicieus! – zuurdesembrood geserveerd om elke druppel te kunnen opnemen.De kruiden komen uit tuinen rondom het restaurant en geven telkens de juiste punch. Zo is een salsa verde van verse kruiden ideaal om octopus uit de houtskooloven pep te geven. Generositeit en finesse liggen hier dicht bij elkaar. Wees maar zeker: kiezen uit de aantrekkelijke à la carte is aartsmoeilijk!Luxehotel The Bodrum Edition is de ideale omgeving om deze creativiteit te ontdekken. Er hangt hier een zekere laidback vibe, lekker eigentijds en met een warme ziel. Al is dé ster van het restaurant het uitzicht over het resort en de baai. Je zou van minder stil worden …
Zijn sterke punten
Parking