










Mont Blanc

Michelin Gids
Savoyaards
De beoordeling van de Michelin Gids
Van de gezellige chaletvibe tot de koebellen in de toiletten: het restaurant van Thibault en Dieuwertje is een ode aan de geboortestreek van de chef. Hij is afkomstig van de Savoie en dat merkt u aan het bord en de mooie ontdekkingen in het glas. Authentieke smaken, creatieve ingevingen en technisch vernuft zorgen voor een eigen signatuur met aandacht voor kruidigheid en levendigheid. Zo gaat hij meerval bereiden in drie gedetailleerde borden, zoals een moot van de vis die acht weken is gerijpt en gemarineerd is met miso en zuurdesem, geserveerd met een schuimende beurre blanc, puree van pastinaak en een zoetzure chutney van de groente. Laat u zeker verleiden door de kaaskar, want die is gewoon top! Dit is Alpijnse gastronomie met een natuurlijke ondertoon en oog voor bewerking.
Locatie
Govert Flinckstraat 3081073 CJ Amsterdam