Michelin
Magis
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Dimitry Lysens en Aagje Moens hebben een atypisch parcours achter de rug. Ze ruilden diploma’s marketing en economische wetenschappen in voor een leven als chef en gastvrouw. Het mag voor hen altijd wat meer zijn. Werken is meer dan geld verdienen, je moet je passie volgen. Dat tonen ze in dit prachtig historisch pand, puur en contemporain ingericht, met achteraan een fijn terras in de stadstuin. Op restaurant gaan is meer dan eten, het is een beleving.Chef Lysens streeft ernaar de kracht van eenvoud te laten overwinnen. De fraîcheur van het product (liefst lokaal) en een geraffineerde bereiding volstaan om zijn visie over te brengen. Het draait niet om de hoeveelheid ingrediënten, maar om smaakintensiteit. Zeebaars van topkwaliteit, een klassieke beurre blanc en garnituren rond witloof voor extra kracht. Top! Dimitry Lysens focust op de essentie van koken en beheerst de kunst van het weglaten.